Selecteer een pagina

Referenties

Sterk aanbevolen


“…Ik was Marcel’s toegewijde werkcoördinator geweest bij een project in het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam waar Marcel de inkoopmanager was. Marcel is een prettig mens om mee samen te werken. Hij pakt elke opdracht met toewijding en een glimlach aan. Sterk in leiding geven en in staat zijn creatieve ideeën goed te presenteren en te communiceren over de voordelen. Marcel had de leidende rol in overleg en besprekingen en inspireerde en motiveerde de medewerkers. De projecten ontwikkelden zich daardoor zeer gunstig voor het AMC. Ik beveel Marcel hierbij van harte aan als een vertegenwoordiger van inkoop in een projectteam. Hij is een teamspeler en een grote aanwinst voor elke organisatie. Marcel heeft ook enkele beleidsplannen geadviseerd voor ons bedrijf EPC Power Management. Deze hebben geleid tot betere resultaten.”

Guus Lapre, Development Manager at EPC Power Management


“…In de korte tijd dat ik met Marcel heb gewerkt heb ik hem leren kennen als toegewijd persoon, betrouwbaar en recht door zee, met een goede technische en commerciële benadering. Een succesvol project is het doel dat hij nooit uit het oog verliest. Met hem is het goed samenwerken.”

Poul van Hooijdonk, Scannecs Procurement & Consultancy


“…Marcel is een bevlogen procurement manager. Met zijn grote netwerk en ervaring in internationaal zakendoen, was hij in staat de juiste fabriek in China te vinden voor een product dat ik succesvol op de markt heb gebracht. Marcel is creatief en weet mensen samen te brengen. Hij voorziet in een uitstekende kwaliteitscontrole gedurende de uitvoering van de werkzaamheden. Marcel heeft veel kennis van zaken, is een bijzonder positieve, aardige man. Als je zaken wilt doen, ook in China, ben je bij Marcel aan het juiste adres..”

Corly Bedacht, Webdesign/Online Marketing Expert


“…Marcel is resultaat gericht, betrouwbaar en levert resultaten op tijd. Hij kan meerdere projecten op het zelfde moment behandelen zonder de focus in een van de projecten te verliezen..”

Arnoud Emke, Technisch Directeur bij Oranje-Nassau Energie, een upstream olie- en gasexploratie/productiebedrijf.


“…Ik werkte met Marcel aan verschillende projecten. Hij toonde steeds aan uiterst professioneel te zijn en kwaliteit te leveren. Klanttevredenheid is voor hem een kernwoord. Hij beschikt over grote inkoopervaring en handelt snel. Bij een beschadigde levering had hij in een oogwenk een team samengesteld voor de reparatie..“

Fulvio Longagna, Procurement Coordinator at SIIRTEC NIGI